2.25.2011

Bognyt og irritation

Jeg er blevet færdig med Uglies. Den var god og slutningen var fin. Men alligevel kan jeg ikke sige om jeg synes at den var god eller dårlig. Jeg ved det faktisk ikke rigtig. Den fangede mig og det hele, men om den var god kan jeg ikke rigtig finde ud af. Samtidig synes jeg bestemt ikke at den var dårlig og dog.... Der var noget ved den, jeg ikke så godt kunne lide.
Nu er jeg begyndt på "Percy Jackson og Titanens Forbandelse". Den serie er bare god og sådan er det. Der er ikke noget problem.

Nu har jeg lånt en bog, jeg ikke har set siden for næsten et år siden. En bog, der virkelig vækker gode minder. En bog, der får mig til at tænke på dengang jeg var en helt ny boggnasker, der manglede bøger at læse. Jeg husker at jeg bare bestilte, bestilte, bestilte og kun nogle af dem blev læst. Bogen "Jeg, Coriander" blev læst, og den er fantastisk selvom karaktererne i bogen er firkantede. Men det er et eventyr og de firkantede personligheder ødelægger ikke noget - det gør helt klart bogen bedre. Hovedpersonen er der så lidt mere kød på. Der kommer man ind til hende. Men hendes stedmor er ond, dronningen er ond, prinsen er god, faren er sårbar og god (ønsker kun det bedste for sin datter) osv...
Jeg har længe planlagt at genlæse den bog som den første, for jeg vil rigtig gerne genlæse bøger. For jeg glemmer bøgers handling og pludselig er det ikke min yndlingsbog mere. Det synes jeg er sørgeligt, for bogen bliver jo ikke mindre god bare fordi man har glemt den.

Jeg har også lavet et bogtårn. Jeg murede mig selv inde. Det var ret svært, for til sidst kunne jeg ikke nå bøgerne. Men den blev høj. Gik mig til over knæene og jeg synes den var virkelig flot. Da jeg vågnede i morgen smilede jeg, da den virkelig frydede mit øje. Men da jeg kom hjem fra skole var den ødelagt. Og jeg vidste af hvem: Min lillebror. Han skal indtørre i Hades (ønsker ikke at han skal til Helvede... Og egentlig heller ikke til Hades, men alligevel)!
Grunden til at det gjorde mig vred er, at han også smurte min bog ind i håndcreme. Så den er rigtig, rigtig lækker at røre ved! Tak!

2.24.2011

Billeder









2.22.2011

My Chemical Romance ... koncert!

T H E R E S A
G L Æ D E R
S I G . . .

T I L
D E N
1 5 . M A R T S

2.21.2011

Blogchallenge 21



















Et citat du elsker - forklar.

Her er ikke et, men tre:

1.
"En fugl sliber sit næb på et bjerg hver hundrede år. Når bjerget er slidt ned er der gået et sekund af evigheden."

Det er godt nok ikke et citat fra noget eller nogen, men nærmere et ordsprog jeg godt kan lide. Det får mig til at tænke at evigheden jo... er evig. Men på en hel anden måde. Det siger noget om, hvor lang tid evigheden varer. Jeg synes bare rigtig godt om det.

2.

"If you ever say never to late. I'll forget all the diamonds you ate. Lost in coma and covered in cake."

Et citat fra My Chemical Romance's sang "To The End". Jeg har glemt sætningernes fulde mening, men jeg synes at det på overfladen lyder ret fedt og... forvirrende. Og graver man dybere ind i ordene, lyder sætningerne bare meget mere værdigfulde. Jeg elsker ord, og jeg elsker når de er sat godt sammen, og får mig til at tænke.

3.

Her kommer et langt et. Det er selvfølgelig ikke meningen at et citat skal vore ultralangt, men jeg synes bare ikke at det kan forkortes:

Lucifer rejste sig fra stolen og kastede en trækævle ind i pejsen. Flammerne takkede med en hvæsen. "Ondskaben er nødvendig."
"Hvad mener du med nødvendig?" Filip gloede uforstående på ham. "Hvorfor?"
"Jeg er glad for at du spørger svarede Djævelen og snurrede rundt. Nu lød han ikke den mindste smule syg. Tværtimod. Hans stemme var glat som et slangeskind. "Prøv at forestille dig det, Filip. En verden uden ondskab. Uden vrede, had, krig, sygdom, ødelæggelse og alt, hvad du eller kan forestille dig af forfærdeligheder. Solen skinner, fuglene fløjter, og det gør alle de rare og venlige mennesker også, de har det nemlig godt. De hilser på hinanden, tager sig af hinanden, hjælper hinanden. Kan du forestille dig det, Filip?"
"Ja," sagde han usikkert. "Men det er svært."
"Naturligvis er det svært og nu bliver det endnu sværere. Ingen hensynsløshed, dovenskab eller egoisme. Ingen misundelse, og dermed heller ingen sportsgrene eller konkurrencer. Vinderinstinktet er dødt, for hvis man taber, bliver man hverken vred eller hidsig, men derimod glad på modstanderens vegne. Og når glæden er lige stor ved både at vinde og tabe, hvorfor så overhovedet spille? Bøger og film handler om ingenting, for i denne verden er der ingen skurke, der skal fanges og dermed ingen helte. Aviserne er lige så tomme på indhold som bøgerne, for der er intet at skrive om. Ingen forbrydelser, skandaler, svindelnumre, politisk korruption, ingenting." Lucifer rystede på hovedet som om denne fremtidsvision havde gjort ham aldeles nedtrykt. "Arbejdsløsheden vil stige dramatisk. Hvis du vidste, Filip, hvor mange der er beskæftiget udelukkende, fordi mennesket ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Politiet er overflødigt, for der er ingen forbrydelser, der skal opklares. Advokater om dommere ligeledes, for der er ingen, der skal forsvares, anklages eller dømmes. Revisorer, politikere, journalister og til en vis grad læger og sygeplejerske. Våbenindustrien og militæret vil blive nedlagt. Underholdningsbranchen vil gå fallit, kunsten vil forsvinde, kvalt i sin egen godmodighed. Og hvad værre er, Filip: Der vil slet ikke være plads på jorden til denne forandring. Ingen krige, ingen kemiske udslip, ingen naturkatastrofer eller trafikuheld til at holde befolkningstallet nede. Det vil være katastrofalt. Eller sagt på en anden måde, min dreng: Hvis Helvede lukker, så vil verden gå af helvede til."

Jeg synes det er genialt skrevet og i det hele taget genialt. Det er sandt og skræmmende. Da jeg læste det kunne jeg kun smile. Alle vil jo gerne have at al ondskab forsvinder, men det vil jo være et helvede.

2.20.2011

Skole








Så sidder jeg her og hører Barometer. Fryder mig over at Thulebasen er kommer længere op og ærger mig over at James Blake har været der i sin sidste uge. Æv Bæv...
Men Barometer .... Det er så dejligt og godt. Det gør mig så glad. Det har jeg sagt før, men ... Det er virkelig specielt, at en stemme og noget musik kan gøre det!
Nu glæder jeg mig til at komme i skole igen. Med mine venner og veninder. Det bliver alligevel lidt godt, at komme tilbage...

Hvad synes jeg om punk?


Hehe.... Jeg er selv en slags punker. Jeg kan godt lide punk, men det skræmmer mig at se en kolossal hanekam på gaden. Eller en overpiercet fyr... *gys* Jeg er det ikke totalt meget og alle jeg kender har respekt for at jeg går med lidt nitter og har en sikkerhedsnål her og det. Jeg kan godt lide min stil. Jeg kan godt lide at jeg klæder mig i ternede bukser og nittearmbånd. Jeg kan godt lide at min taske er sort og har kæder hængende. Jeg føler mig godt tilpas i det.
Mit yndlingsæt er fyldt med blonder og sikkerhedsnåle. Det er sort og jeg synes at det er pænt. Jeg har ikke noget imod punk og heller ikke punkmusik. Jeg elsker The Cure, der et punkband. De er fede og forsangerens stemme er fed!

Så... Punk er nejst!

2.19.2011

Blogchallenge 19

Noget du selv har lavet.

Jeg husker at jeg lavede denne lyseholder, da jeg gik i 2. til min mor. Jeg lavede den i et klokkeværksted, men jeg ville hellere lave sådan en. Jeg lavede et lille C i den. C for Christina, hvilket min mor hedder. Jeg er selv ret glad for den og lige nu er den på mit værelse...

Blogchallenge 18

En oplevelse du har haft i det forrige år, du gerne vil huske.

Stort set hele året. Jeg synes at 2010 har været et fantastisk år. Der er så mange rare minder jeg får frem når jeg lugter til min dejlige parfume, hører Paramore, Muse eller Emilie Autumn. Behagelige minder, der får mig til at smile. Det at jeg blev boggnasker og hurtigt fandt ud af, hvem jeg i virkeligheden er. Begyndte at være mere afslappet og være ligeglad med, hvad andre tænker om mig. Jeg er virkelig glad for det forrige år og jeg vil aldrig glemme det.

Glæder mig... ♥

Jeg glæder mig til Barometer. Jeg glæder mig virkelig meget. Barometer giver mig en god start på ugen.... Eller en god slutningen på ugen, der er gået. Jeg hører Det Elektriske Barometer lige nu. Jeg kan tydeligt mærke at det gør mig helt glad indeni. Det giver mig følelsen af at være lykkelig. Sådan er det hver gang jeg hører det. Det har virkelig en magisk virkning.
Det Elektriske Barometer.... Det har været der siden min far var ung. Det er helt vildt!

2.18.2011

Twilight - Stephenie Meyer

Titel: Twilight
Forfatter: Stephenie Meyer
Forlag: Carlsen
Hjerter:
Oversætter: Birgitte Brix
Originalsprog: Engelsk
Udgivet: 05/10-2005
Sidetal: 505

Handling
Der er tre ting, som jeg er helt sikker på:

- Edward er vampyr
- Der er en del af ham - og jeg ved ikke i hvor høj grad, den har magten over ham - der længes efter mit blod
- Jeg er fuldstændig og håbløst forelsket i ham

Bella Swan er flyttet til Forks, en våd og tåget soveby omgivet af store skove i staten Washington. Hun forventer ikke andet end regn og kedsomhed, men da hun møder den gådefulde Edward Cullen, sker der en på samme tid vidunderlig og dybt foruroligende forandring i hendes liv. Blandt Edwards mange hemmeligheder, er der én afgørende omstændighed, der vil koste Bella livet - og truslen kommer både fra både Edward og hans slægtninge. Midt i deres stærke tiltrækning balancerer Edward og Bella på en knivæg mellem begær og stor fare.

Min mening
Wow! Den lyder da helt vildt god. Det syntes jeg også at den var i starten. Jeg åd den simpelthen. Starten synes jeg var helt vildt god. spændende. Og der var kærlighed i den, hvilket var okay i starten. Men det udviklede sig. Og pigerne i min klasse begyndte at læse den og blev helt tossede med den. Alle blev tossede med den og det irriterede mig. Alle mulige vampyrbøger, der mindede så meget om den at det ligeså godt kunne være den, kom i boghandlerne. Nu var det pludselig det helt store at have læst den. Serien i sig selv syntes jeg var elendig og jeg læste kun til bind 3. Den nåede jeg halvvejs i. Men nu indrømmer jeg da at universet var fedt. At bogen var nice. At det er godt fundet på og at jeg kunne lide bind 1. Jeg kunne lide den, fordi de i starten var irriterede på hinanden, og jeg kunne lide måden deres forhold udviklede sig på. Men det udviklede sig for meget. Det blev for sukkersødt og pludselig kom der en masse andre dårlige elementer i den og jeg måtte lægge Formørkelse fra mig en sen aften. Jeg kunne ikke længere holde den serie ud. Men jeg vil genlæse Twilight. For jeg synes faktisk at den var nice, da jeg læste dén.
Jeg elsker bøgernes udseende. De er bare totalt smukke de bøger. Men hver gang jeg ser dem, bliver jeg irriteret over at bogen er blevet så stor.

Blogchallenge 17

Den mest mærkeligste drøm, du har haft?


Haha! Jeg husker det som var det i nat:

Jeg er i Netto. Rundt omkring hører jeg de konstante, sagte "bib". Jeg kigger mig omkring og pludselig hører jeg nogle råb og skrig. Jeg ser en mand med en pink hue på. Jeg genkender ham straks: Det er Pocahontas' kærestes bedste ven. Han har stjålet noget. Jeg finder aldrig ud af hvad.
Men han slipper ikke så nemt fra det, for kort tid efter skal han spises i min stue. Af en Skråler. Den Berygtede, Den Behårede, Den Skrålende Skråler. Kendt fra reklamerne på TV2. Jeg kommer hjem fra Netto og ser det store telt ved brændeovnen. Jeg hører mennesker, der mumler til hinanden. Jeg går ind i teltet og får øje på den kolossale, frygtindgydende Skråler og... Pocahontas' kærestes bedste ven. Han ryster og prøver at komme med undskyldninger som: "Det... Det var ikke mig... Der var nogle, der tvang mig". Men ligemeget hjælper det. Han er dødsdømt. Der er ingen dommer. Kun mennesker og den store Skråler, der står med mundet åbnet konstant. Den har ingen øjne eller næse. Kun ben og hænder.
Pludselig. Så pludseligt tager den Pocahontas' kærestes bedste ven i hånden og æder ham. Det er et frygtindgydende syn og mig om mine venner løber væk. Men Skråleren ser os og begynder at løbe efter os. Vi tager trappen ned i haven og spurter ud på vejen. Men den indhenter os...

Der vågnede jeg. Dengang var det et mareridt og jeg var vildt bange, da jeg vågnede. Nu griner jeg.

Blogchallenge 16

Hvad har du altid på dig bortset fra din mobil?

Tøj... Jeg kan ikke komme i tanke om andet... Det skulle lige være en bog, men der er mange gange, hvor jeg ikke har en bog på mig, så... Tøj.

Bognyt


Så blev jeg færdig med "Den Forkerte Død" i går ... Eller i dag klokken kvart over to i nat. Den var god, men jeg blev stadig lidt skuffet over den. Og slutningen: Fortsættes...
Den var godt nok irriterende. Men den var stadig god. Rigtig god. Jeg kan vildt godt lide hans serie - Den er fuld af fantasi, sjov og genial. Men der er noget, der irriterer mig - Overdrevet kærlighed. Ej... Man kan ikke kalde det overdrevet, men alligevel. Det irriterede mig at der var al den kærlighed i bogen, for det ligner ikke Kenneth. Han skriver sgu da ikke om den bløde kærlighed. Han skriver ting som: "Hold nu kæft! Jeg ved godt at du har brækket benet 3 steder og hvad så?!" eller noget andet hårdt. Svært at forklare...
Men i hvert fald: Jeg kunne bedre lide de to første, og jeg håber ikke at den sidste er værre.

Nu er jeg begyndt på "Uglies" af Scott Westerfeld. Jeg synes at handlingen lyder ret god og selvom jeg ikke er så glad for bøger, der handler om skønheder og grimheder, så vil jeg give denne bog en chance, fordi den lyder ret så original. Og er der noget Theresa kan lide, så er det originale bøger!

2.17.2011

Blogchallenge 15

En opskrift du selv har lavet med evt. billeder.

Jeg tør aldrig lave noget selv. Når jeg laver mad følger jeg altid en opskrift fra en kogebog, for jeg tør ikke prøve mig frem med noget selv. Tænk nu hvis det gik galt!
Så... Jeg har ikke selv lavet en opskrift.

2.16.2011

Billeder









Blogchallenge 14

Vis og fortæl om dit skrivebord. Hvad siger det om dig?

Okay... Det er mit skrivebord.
Mobilen på bordet fortæller at jeg er en sms'er. Jeg sms'er med Sidsel for det meste. Hygge, hygge.
Bogen fortæller at jeg er en boggnasker. Jeg elsker bøger og jeg kan rigtig godt lide Kenneth, der har skrevet den dér. Har faktisk fået bind 1 (Djævelens Lærling) signeret af ham.
CD'erne i venstre "hjørne" fortæller at jeg elsker musik. De CD'er, der er i det lille rum er:


-Green Day - 21st Century Breakdown (Har jeg kunne lide engang, men jeg hører dem næsten aldrig)
-Lady Gaga - The Fame (Jeg kan godt lide at høre hendes sange, men der er så meget andet jeg hellere vil høre)
-Jeff Buckley - Grace (Der er kun én sang jeg har hørt på det album, men jeg fik det for 5 kroner)
-100 80'er hits (Der er nogle jeg kan lide)
-Lady Gaga - The Fame Monster (Hendes sange er gode, men det er sjældent jeg hører dem)
-Paramore - Brand New Eyes (Jeg elsker dem... De vækker minder)
-My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge (Hører dem rigtig meget)
-Muse - The Resistance (Jeg holder meget af Muse)
-Best of 2009 (Den kan jeg ikke lide at høre overhovedet, men det kunne jeg da jeg fik den)

Stearinlysene fortæller at jeg er glad for hygge og stearinlys. Jeg elsker at tænde et stearinlys og kun have det tændt. Det er så hyggeligt!
Filmene der står længere til højre fortæller at jeg elsker at se film. Filmene er:
-Narnia og Prins Caspian (Synes det er en god film - Har aldrig læst bogen)
-Broder Sol og søster Måne (Den handler om Frans af Assissi - Ham var jeg ret interesseret i engang)
- National Treasure 1+2 (Der var en gang, hvor jeg ville være arkæolog. Disse to film var dem der fik mig til at ville være det. Jeg elskede de film!)
- Det Gyldne Kompas (Jeg synes det er en meget god film og den er meget godt lavet. Jeg er vildt glad for bogen også)
- Best of Friends - Sæson 1 og 4 (Jeg har engang været vildt glad for Friends, men nu er der så meget andet jeg hellere ville se)

Smykkeskrindet fortæller... At jeg går med smykker. Det er først noget jeg rigtig er begyndt på nu, for før gjorde jeg det næsten aldrig.
Højtalerne ved siden af fortæller også at jeg hører meget musik.
Penalhuset lidt højere oppe fortæller at jeg tit skriver ting i hånden og at jeg tegner lidt. Men mest på bordet, hvilket man også kan se (Det er det røde på bordet).
Nedeunder er der en notesbog, det er lidt svært at de, men den er der. Den fortæller at jeg skriver meget i notesbøger. Jeg har ... virkelig mange notesbøger og jeg har skrevet en del i hver af dem. Hver notesbog har en kategori, som jeg bøger at holde den i, men noglegange må jeg bare få skrevet noget ned (For det meste når jeg rejser) og hvis jeg kun har den der er til boglister, så... ups...
Ovenover den på min lampe er der et "skilt" hvor der står "Hell bunny" hvilket er et punkermærke. Jeg kan ret godt lide at gå i punkertøj og blande det med normalt tøj fra H&M jeg går tit i sådan noget blandet tøj. Jeg har f.eks. nitter og en halskæde, som min lillesøster har lavet (Det vil sige en masse tilfældige perler - Mange af dem er lyserøde).
Hængende på lampen, har jeg også to hårband. Et med nitter og et med kranier. Det ene er knækket...
Jeg har også blogge i de små rum, og de fortæller at jeg skriver meget på blogge. Jeg skriver altid mærkelige ting, der lige skal skrives ned. Hvis jeg nu hører radio og jeg skal huske kunstneren på sangen eller noget... Blogge kan altid bruges.
Og så den der dukke... Jeg ved ikke lige hvad man kalder den, men den fortæller at jeg har kæmpet et stykke tid med at tegne kroppe.

Det var vist det.

2.14.2011

Ro

Jeg føler mig forandret på et øjeblik. Eller på en uge. Jeg begynder at holde af ting, som er langt fra hvad jeg ellers plejer at holde af. Men jeg forlader aldrig mit gamle jeg. Jeg føler at jeg er begge dele. Jeg er Theresa uanset hvad jeg kan lide at høre eller gå i. Jeg er ligeglad med hvad andre tænker uanset hvad og jeg vil altid være hende Theresa, der elsker musik, bøger og at skrive.
Men nu føler jeg mig mere rolig i mit sind end jeg nogensinde har gjort, selvom jeg også følte mig rolig før.

-Det Elektriske Barometer
-Agnes Obel
-Arcade Fire
-Lykke Li
-Fallulah
-PJ Harvey
-James Blake
-Blogge
-Boggnasker
-Mine venner
-My Chemical Romance
-Mit værelse
-Hygge
-CD'er
-Gode film (Drama, komedier, kærlighed...)
-Pastelfarver
-Indie
-Alternative
-Punk
-Rock
-Smykker
-Ro
-Larm - Behøver jeg at forklare?
-Bøger
-Og så meget andet

Andre billeder


Blogchallenge 13

Det eller det?

Twilight eller Harry Potter?
Harry Potter! Twilight er blevet for stort. Harry Potter er også stort, men det er mere harmløst.

Nat eller Dag?
Svært... Om dagen kan jeg tage smukke billeder og der er lyst udenfor. Men jeg tror at jeg vælger nat, for om natten (Eller om aftenen) tænker jeg mest klart (Medmindre jeg har nærsøvnsoplevelser, som jeg kalder det) og man kan hygge sig med tændte stearinlys og høre radio. Jeg har prøvet at være op hele natten før. Et par gange. Det er en af de hyggeligste ting, men jeg gør det ikke hvis ikke der er nogle der bliver oppe med mig.

Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola.

Kage eller is?
Kage. Der findes så mange flotte og gode kager. Is er lidt begrænset.

Kat eller hund?
Begge dele. Jeg elsker min hund Baloo, men jeg elsker også katte.

Fugl eller fisk?
Jeg elsker fuglesang om sommeren, men da jeg var i Ægypten var jeg ude og snorkle. Jeg svømmede sammen med fiskene og det var virkelig en fantastisk og smuk oplevelse. Fiskene svømmede bare forbi mig og nogle gange rørte jeg dem. Fisk.

Mac eller Windows?
Helt klart Windows. Har kun haft en Mac én gang og det var en min far ikke ville have mere, da jeg var lille. Den var kæmpestor og jeg spillede kun mærkelige spil på den.

Facebook eller Youtube?
Facebook. Der er det nemmere at skrive med folk. Selvom jeg elsker at se på videoer på youtube kan jeg bedst lide Facebook, selvom jeg sagtens ville kunne leve uden begge dele.

Sommer eller Vinter?
Sommer. Jeg elsker sommer. Jeg elsker fuglesang. Jeg elsker sommerferien. Jeg elsker varmen. Jeg elsker at bade i søen ved siden af min skole.

Dansk eller Engelsk?
Dansk. Det er der jeg kan være mest kreativ og skrive noveller i månedsopgaver. Det er der jeg er bedst.

At fotografere

Kan man sige at jeg keder mig? Jeg synes i hvert fald at jeg altid kan finde på noget af lave. For eksempel at tage billeder:

2.13.2011

J e g
v i l
i k k e
m i s t e
d e n
l y k k e
j e g
f ø l e r
n u

Minder... ♥


Når jeg hører et stykke musik, lugter en bestemt parfume, ser et bestemt billede eller en bestemt film, vækker det stærke minder og en stærk følelse af al den lykke jeg følte engang. Jeg er sikker på at når jeg hører "Out Of It", "Nanana" eller en hvilken som helst anden sang jeg hører nu, vil jeg pludselig mærke denne dejlige følelse af lykke. Jeg er virkelig glad lige nu. Nu hvor jeg sidder og hører Barometer.
Jeg elsker Barometer, selvom jeg kun har hørt det to gange. Jeg lærte det at kende i sidste uge, men man kan da ikke lade vær med at elske det!
Det er dejligt ...

Nu brænder alle mine lys ned og det er helt okay, selvom jeg virkelig godt kan lide det ene. Det er okay, for levende lys er virkelig hyggelige ...


Book News

Færdig med Peter Plys. Den var virkelig nuttet... ♥ Alle figurerne og handlingen...

Nu begynder jeg på "Den Forkerte Død" og ja... Det er Kenneth Bøgh Andersen, det er "Den Store Djævlekrig" så jeg er temmelig tryg. Jeg må hellere få læst den første side...

Nu er jeg oppe på at have læst 6 bøger på 6 uger, så... Hvis det bliver ved med at gå sådan her, kan jeg godt få læst 52 bøger på et år!

Fødselsdagsgaver! ♥

Jeg havde fødselsdag i går... Det er der vel nogle der ved...

Og jeg fik:
-To bøger (Den Forkerte Død + En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden).
-Et lilla tørklæde og en trøje.
-Nogle koncertbilletter til MCR
-En halskæde med et ur vedhæng og en anden halskæde.
-En MCR CD.
-Penge.












Mange tak til alle, der har tænkt på mig.

2.12.2011

Blogchallenge 12

Din status på facebook. Forklar.





Ehm... Jeg har fødselsdag.

Blogchallenge 11

Alt du har spist de seneste 24 timer.

Åh min Gud... det aner jeg virkelig ikke. Det holder jeg slet ikke styr på. Lidt chokolade, slik... (Det er jo fredag) jeg har også spist... arme riddere. Jeg har jo fødselsdag. Æv. Jeg giver ikke ligefrem et indtryk af at jeg er sund...
Nårh jo... Burger til aftensmad i går. Det spiser vi næsten hver fredag. Jeg spiste også maltesers, men det hører nærmest med under chokolade. Jeg spiste også 3 minipizzaer og et rugbrød.
Way... Rugbrød var det sundeste jeg spiste de seneste 24 timer...
Spiste også noget yoghurt... Det er også sundt. Men ellers... Usundt, usundt, usundt.

2.10.2011

Blogchallenge 10

Noget du bruger hver dag, som du ikke tænker over, men uden det, ville det ikke være det samme.

Ehm... Min mobil. Lidt pinligt, men jeg bruger den altid; Jeg skriver med Sidsel og hører Muse, My Chemical Romance eller Paramore på den; Jeg hører Barometer på den. Jeg bruger den hver dag og uden den (Sorry) ville min dag ikke være det samme. Jeg ville have det mærkeligt med ikke at skrive med Sidsel, og jeg ville have det mærkeligt med, ikke at kunne sætte noget musik på, når jeg ville.


Book News


Nu vil jeg forsøge at genlæse og samtidig læse Peter Plys, (♥) hvilket er en virkelig sød bog. Peter plys er jeg næsten færdig med og jeg er ret forelsket i den. Det er dog gået lidt langsomt med læsningen, da jeg havde travlt med en hvis opgave. Heldigvis er den afleveret. Den er ude af livet.

Peter Plys... Den er så kær og man savner virkelig filmen når man læser den. Jeg var ude og splitte loftet ad (ikke bogstaveligt talt) for at finde det gamle VHS-bånd, hvor den gerne skulle være. Men den var ikke til at finde. Jeg fandt pakken, men ikke videoen. Det gør mig virkelig ked... Den vækker minder fra dengang jeg var en lille pige.

Den jeg vil genlæse er Himmelstormeren af Kenneth Oppel. Den er virkelig god og jeg elsker hovedpersonen, Matt! ♥ Og hans veninde Kate. Måske kommer jeg endelig igennem en bog, som jeg allerede har læst.

At lave kage ♥

Nu er det jo sådan at jeg har fødselsdag om to dage og derfor har min mor og jeg laver verdens fineste cupcakes, som jeg skal have med i morgen. Og nu er det jo sådan at Te elsker cupcakes!


J e g
f i k
e n
s m a g s p r ø v e
o g
j e g
m å
h a v e
f l e r e

♥♥


Og Sidsel kommer i morgen! ♥ Me happy...

2.09.2011

Stien

Den tunge regn der siver ned med en øredøvende lyd bliver slet ikke ænset. Man går midt på den brede sti. Ser træerne og de smukke blomster omkring sig, men pludselig har de ingen farve og ingen mening. Pludselig kunne de ligeså godt være langt væk fra alt. Pludselig er man ikke hjemme ved den svage fuglesang, der lige kan anes i larmen fra regnen, ved de smukke blodrøde æbler på træerne. Her ved stien, der kun fører til enden. Man kigger hverken helt ned eller helt op og bemærker ikke at regnen falder ned i øjnene og nærmest drukner éns ansigt. Man ænser intet. Man er ligeglad og magtesløs.


Blogchallenge 8

Et portræt, du selv har tegnet (et selvportræt)

Jeg har aldrig lavet et portræt af mig selv. Jeg har altid gjort det med mennesker jeg ikke tegnede efter.

2.08.2011

Blogchallenge 7

Et albumcover, der får dig til at tænke.

Det her. Jeg tænker... Og mine tanker ligner nogle gange lidt den der krussedulle. Jeg elsker at mine tanker ser sådan ud. Sådan synes jeg at tanker skal illustreres. Og nu vil jeg ikke tænke på navnet, for jeg ved ikke hvad navnet betyder. Jeg vil bare tænke på at mine tanker nogle gange ligner den der krussedulle og at det er dejligt. Tanker skal være indviklede og en tanke skal føre til noget andet. Ellers er livet meningsløst. Og jeg ved godt at jeg vrøvler og kommer på afveje, men det er det tanker er der for og den krussedulle er en tanke i Theresas hoved.

Blogchallenge 6

Hvad kom først? Hønen eller ægget?

Det gjorde hønen. Det synes jeg fordi det ville se lidt mærkeligt ud, hvis der ligepludselig kom et æg på jorden og hvordan skulle det dog ruges ud uden en høne? Jeg synes også at det ville være rigtig, rigtig mærkeligt hvis alle fugle startede med at være nogle æg på jorden. Og i bibelen (Jeg er ikke fuldstændig efter bogen, men altså...) står der at han prydede himlen med fugle og ikke æg! Så... Hønen!


Tilbage!

Okay... Nu er jeg tilbage efter 3 dages udelukkende opgaveskrivning. Den bliver afleveret i dag... Jeg havde 3-4 uger til at skrive den, men jeg var jo i Egypten så det var ret svært. Derfor skre jeg om Egypten, selvom jeg startede med at skrive om Englang og jeg måtte ikke skifte emne! Jeg håber og beder til at min lærer ikke bare giver mig 03 på grund af det, for jeg har brugt sindssyg lang tid på den og haft det dårligt over at jeg ikke skrev, da jeg kiggede på pyramiderne og templerne i Egypten. Siger han at han ikke vil tage imod den slår jeg ham ihjel! Jeg er simpelthen så stresset. Jeg blev nødt til at berolige mig selv med lidt klassisk og jeg hører ellers aldrig rigtig klassisk (Medmindre min far hører det nede i stuen - Han er operasanger).


Det beroligede mig, men ikke nok, for nu ævler jeg løs til mine klassekammerater, så de bekymret sørger: "Er der sket noget med dig, Theresa?" Ja! Det er der! Jeg sov næsten ikke hele natten på grund af den storm, der hærger over Danmark og var ved at skralde mit tag væk - Eller det lød i hvert fald sådan.

2.07.2011

Barometer

Okay... Her i går aftes hørte jeg det der barometer, som rigtig mange bloggere snakker om. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at høre, selvom jeg var forvirret i starten. Men det er hyggeligt og brevene, der bliver læst op, er rigtig gode.
Det er virkelig hyggeligt. Jeg vil høre det hver søndag...
Jeg har selv sendt et brev til dem, som jeg håber vil blive læst op. Ikke fordi det er godt, men fordi det ville være fedt at få læst noget op af en god oplæser. Næste gang vil jeg være lidt mere afslappet når jeg hører det, for der skal jeg ikke skrive opgave.

2.05.2011

Blogchallenge 5

En madvare du altid kan spise og en ting du aldrig ville spise.

Af slik vil jeg altid kunne spise maltesers.
Maltesers smager vidunderligt med det tynde lag af chokolade og det mærkelige dims der smelter på tungen... Nu bliver jeg lækkersulten...
Jeg må have dem til min fødselsdag!

Af sunde madvarer. Eller i hvert fald ikke slik: Ål! Okay... lol. Jeg holder meget af ål. Det var bare tilfældigt. Der er mange ting jeg altid kan spise. Blev jeg spurgt om jeg ville have ål nu, ville jeg sige ja. Det er slet ikke som maltesers (Blandingen ville i hvert fald være hæslig!), men det smager godt. Ål... Og helt vildt mange andre ting.

Jeg vil aldrig spise... majs. Jeg kan ikke lide majs. Det er ikke så jeg er bange for det eller holder mig langt væk fra folk, der spiser det, men jeg kan ikke lide majs og har aldrig rigtig gjort det.

Blogchallenge 4

Vis og fortæl om en ting, du har fået, men aldrig vil kunne give slip på.

Den er ret svær. Sidder lige og tænker over det...
Jeg ved det simpelthen ikke. På et eller andet tidspunkt siger man jo, at denne ting ikke er så vigtig længere. Der er ikke rigtig noget jeg ikke ville kunne give slip på, faktisk. Jeg er glad for alt hvad jeg har, men jeg vil godt kunne give slip på det.



2.03.2011

Blogchallenge 3

Top 10 over dine yndlingsbøger eller yndlingsfilm.

Der har jeg jo allerede nogle top 10'er. Dem kan i se under top 10'erne.

2.02.2011

Kære Bamse...

Kære Bamse.
Tak.
Jeg har aldrig rigtig taget mig sammen til at høre dine sange, men her i dag fik jeg en af dem på hjernen.
"Jeg kan ikke gå på vandet, men jeg kan så meget andet..."
Og du har fuldstændig ret. Jeg kan ikke gå på vandet. Jeg har prøvet tonsvis af gange, men uanset hvilken svømmehal jeg befinder mig i kan jeg ikke gøre det. Men ja, jeg kan så meget andet. Jeg kan plusse 1 med 2 og hoppe ned fra en stol - Måske endda et bord! Og sikkert meget mere.
Så du har fuldstændig ret.
Faktisk kan jeg ikke resten af sangen, men ja... jeg har først tænkt over det nu. Faktisk har jeg kun tænkt på dig da jeg så "Bamse og Kylling" og da du døde, men jeg vil bare sige tak for det meningsfulde citat.



















Jeg kan også være en rødhåret prinsesse...

Blogchallenge 2

Vis din seneste besked i indbaggen, hvis den er for privat tager du bare den næste.

Der står: "Sang?xD" og det er jo uden sammenhæng. Det er bare en af de typiske "Hvad laver du?" sms'er. Jeg kan egentlig ikke så godt lide dem. Jeg vil hellere komme i gang med en god, klog samtale. Desværre er det det spørgsmål jeg får allermest af pigerne fra min klasse.

Hvad jeg fandt i arkivet

Jeg fandt lige et gammelt digt:

Fortvivlet

Jeg vil sige at jeg er ulykkelig, men jeg orker ikke at du skal spørge ind til det.
Jeg vil gerne græde mine gemte tårer, men jeg vil ikke have at du skal se dem.
Jeg vil gerne fortælle, hvad jeg føler, men det ville gøre mig ynkelig.
Jeg vil sige at jeg hader alt, men det ville være at lyve.
Jeg vil fortælle dig, hvorfor jeg er som jeg er, men jeg kan ikke forklare det.
Jeg vil ikke lyve for dig, men jeg kan ikke sige sandheden.
Jeg vil have du skal vide, hvorfor jeg gik, men jeg er bange for hvordan du ville reagere.
Jeg vil gerne fortælle, hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, men du vil ikke lytte.


2.01.2011

Blogchallenge 1

Hvilke 3 materielle ting ville du tage med på en øde ø, udelukkende?

Av. Den sved.
Nu vil jeg tænke på den film jeg så en gang. Cast Away. Den var faktisk rigtig god. Jeg husker at han havde en bold. Han lavede et ansigt på den og den blev hans bedste ven i al ensomheden. Hvis jeg skulle være alene på en øde ø i måske flere år ville jeg rigtig gerne have sådan en bold. Men man kunne egentlig bare bruge en anden genstand...
Jeg skrev også en gang en robinsonade. Der var det ti ting, hvilket var en del nemmere. Men... Jeg husker noget med tændstikker. Det er bare ikke særlig klogt. Man løber jo tør for den slags ret hurtigt. Måske et fyrtøj. Noget varmende, tøj... Det er svært. Vi mangler jo ikke noget i vores hjem. Vi har faktisk alt hvad vi kunne ønske os.
Men det skal i hvert fald være noget praktisk. Noget der kan være praktisk længe.
1. Et fyrtøj
Hvis jeg strandede ville jeg være glad for at have en mobil så jeg kunne ringe hjem. Men... Jeg ved ikke rigtig. Signalet...
En kniv kan være rigtig praktisk. Ham i filmen var virkelig afhængig af sådan en. Han havde så ikke en. Den ville man kunne bruge i rigtig mange situationer. Og bliver den lidt sløv med tiden er den stadig bedre end en flintesten.
2. En kniv.
Hmm.... Jeg ved det ikke. Jeg vil ikke tage noget, der ikke er helt så praktisk. Jeg tror jeg vil have en dukke med, som jeg kunne snakke med. Jeg ved godt at det lyder mærkeligt, men der er så mange ting man kan bruge i naturen.
En dukke. En ven ville være så vigtig i et ensomt liv på en øde ø.
3. En dukke eller lignende.

Her er et billede af mig efter en time på en ø:
Træhuset i boggrunden er et jeg har bygget.

Nedtælling


Way! Så fylder jeg snart år. Jeg håber at det er bøger, der vil flyve ind i mine udstrakte hænder og ikke sokker. (*Bede en stille bøn*) Nu vil mine forældre også presse mig til at ønske mig andet end bøger i konfirmationsgave. Og helt seriøst: Jeg aner ikke hvad jeg skal ønske mig. Jeg føler mig meget tilfreds med det jeg har. Lidt tøj ville være dejligt og bøger kan jeg altid modtage, men "Det giver man ikke i konfirmationsgave". Det er jeg ikke så glad for. Dog kom jeg da frem til at et kamera ville være vidunderligt at få fingrene i, men ellers er jeg blank. Og jeg ved ikke om det er godt eller dårligt, for min far griner af mig og giver mig et kram. Jeg er lidt forvirret.

Men jeg tæller ned til min fødselsdag. I dag er der kun 11 dage til og i morgen er der 10. Tiden går hurtigt. Den går for hurtigt efter min mening. 2010 er da lige overstået! Selvom de sidste 14 dage gik meget langsomt (Eller egentlig... De gik samtidig meget, meget hurtigt. Faktisk kan jeg ikke rigtig finde ud af om det gik hurtigt eller langsomt for faktisk er Egypten meget fjern lige nu) synes jeg at tiden har gået meget hurtigt. Da det var november sidste år (Det føles vildt mærkeligt at kalde det sidste år!) tænkte jeg sådan om turen til Egypten: Det er der da laaaaaaang tid til!, men det var der ikke. Ikke når tiden går så hurtigt som den gør. Puha! Lige pludselig var der kun en uge til. Og så fem dage, fire, tre, to, en.
Hvad sker der for tiden?