4.25.2011

En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden - Sophie Kinsella

Titel: En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden
Officiel titel: Confessions of a Shopaholic
Forfatter: Sophie Kinsella
Sidetal: 440
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Hjerter:

Rebecca Bloomwood er en ung journalist, der har drømt om at arbejde for et trendy modeblad, men i stedet er endt ved et økonomisk tidsskrift med kedelige artikler. Og det er ikke fordi det arbejde passer så godt til Rebecca, for hun er nemlig ekspert i at bruge penge og skylde penge væk. Hun kan nemlig ikke stoppe med at købe ting. Hun skal bare shoppe. Hun bliver glad når hun shopper. Til sidst går det så galt, at hun enten kan vælge at skære ned eller tjene flere penge.

Jeg syntes, at den var virkelig sjov og spændende. Hovedpersonen havde en vildt sjov måde at tænke på, og bogen var virkelig godt skrevet. Det er en virkelig god feriebog til når man skal slappe af og glemme alt om problemer. Altså medmindre man har de samme problemer som Rebecca. Jeg blev virkelig hurtigt færdig med den, fordi den fangede mig så hurtigt. Den er langt fra, hvad jeg plejer at læse, men det gjorde faktisk ikke så meget. Jeg kunne virkelig godt lide den. Faktisk har jeg ikke så meget andet at sige, for jeg kan ikke finde på noget negativt. Det var en god bog, selvom den er langt fra, hvad jeg plejer at læse. Den behøver ikke at være bedre.

4.21.2011

My Dear ❤

Jeg har fundet den mest fantastiske sang. Tak, Det Elektriske Barometer, for at have fundet den! Jeg elsker den! Jeg bliver vildt glad, når jeg hører den. Jeg kendte den overhovedet ikke, og jeg fandt først ud af det i går. Den er så elskværdig og hyggelig...!
Hvis de har en plade SKAL jeg have den! Hvordan kan man synes, at en sang er så god?
Og den er ikke engang en tester, så den kan ikke komme på listen... Det vil jeg sådan ønske at den kom, for den er simpelthen så hyggeligt, og den gør mig simpelthen så glad!


Og jeg finder gang på gang nogle elskværdige billeder, som jeg sådan får lyst til bare at lægge ind her. Men der er for mange!

4.20.2011

Tumblr


Wow, det er længe siden jeg har skrevet her. Jeg har været meget på en anden blogside, der hedder Tumblr. Det er en side for de dovne. Vil man sende et indlæg, skal man kun trykke "reblog" og vupti, så har man et indlæg. Men jeg bruger det ikke for at være doven, men for at lave et stort fotoalbum med alle de fotoer jeg finder. Der er nogle vildt flotte nogle.

Her er et af de billeder, der er på tumblr.

4.13.2011

Te


K A N
D U
L I D E
T E ?
J E G
K A N
G O D T
L I D E
T E.

4.11.2011

Bognyt


Jeg er lige blevet færdig med bind 3 af Alanna - "Kvinden Der Ridder Som En Mand", og jeg synes at den var kedelig. Jeg blev færdig med den i lørdag, og da jeg lukkede bogen, syntes jeg ligesom at spændingsmomentet manglede lidt. Måske var jeg bare uheldig fordi jeg havde læst en spændende bog før. Nårh nej, den var heller ikke for spændende! Men der elskede jeg i det mindste karaktererne.
Karaktererne i Alanna var virkelig tomme og kedelige. Jeg syntes ikke at de var spændende at læse om, og jeg syntes ikke om dem. Ikke fordi jeg kunne lide de forrige ultrameget, men det var mere spændende. Eller også er der bare sket noget med mig siden. Det er jo længe siden jeg læste de andre...

Nu:
Jeg er begyndt på "En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden" og den er virkelig god og den har virkelig fanget mig. Jeg elsker den, faktisk. Jeg elsker personerne i bogen, jeg elsker humoren, jeg elsker skrivestilen. Den er lige til en rejse, hvor man trænger til lidt underholdning. Den er virkelig hurtigt læst og man keder sig aldrig når man læser den.
Hovedpersonen tænker så meget, at jeg hele tiden griner i mig selv (Gør det meget sjældent IRL), og hun er bare great.
Det er den første bog jeg læser, der foregår i nutiden uden magi eller noget som helst. Og det virkelig mærkeligt at læse om Prada-sko og et tørklæde fra Denny & George, men det er også sjovt.

4.09.2011

Born This Way af Lady Gaga

Nu vil jeg prøve at anmelde en sang og en musikvideo. Det bliver sjovt.

Sangtitel: Born This Way
Kunstner: Lady Gaga
Genre: Pop
Musikvideo: Born This Way

Musikvideoen:
Jeg må indrømme, at selvom den er virkelig mærkelig og virkelig skræmmende, kan jeg godt lide den. Jeg synes den er vildt fed. Den er nærmest mere mærkelig end alle de andre hun har lavet (den slår dog aldrig Alejandro) og det siger altså rigtig meget.
Den er virkelig humoristisk og jeg lo ret meget første gang jeg så den, da Lady Gaga danser på en meget sjov måde ved siden af en stonefacemand. Det så virkelig kikset ud, og jeg er ret sikker på at det var med vilje... Men da jeg havde set musikvideoen færdig, kunne jeg ikke lade vær med at synes den er god, selvom den er vildt mærkelig og ret ulækker i starten.
Men jeg er ikke blevet meget klogere af at se den (for jeg vidste i forvejen, at hun er tosset). Lady Gaga was born this way. Okay. Godt-godt.
Hjerter:


Sangen:
Før hørte jeg den aldrig færdig. Faktisk hørte jeg den kun til "She rolled my hair and put my lipstick on". Men efter musikvideoen kan jeg faktisk godt lide den. Jeg synes den er god. Men det var vel fordi musikvideoen underholdt mig så meget, at jeg så den helt til ende. Teksten i sangen gør mig virkelig glad. I was born this way...
Jeg kan rigtig godt lide det pladecover jeg har sat ind. Men jeg tror ikke at det er det man kan finde på forsiden af de CD'er man kan købe i butikkerne. Jeg tror at det er det grimme billede, der er på den anden version. Det billede kan jeg ikke lide...
Hjerter:

Konklusion: Lady Gaga er et monster.

4.07.2011

Junkie

Du er sådan en junkie!
Jeg er ikke en... krombie - jeg er Leonard!

4.06.2011

Top 10 - Sange #2

Der er simpelthen så mange sange som jeg sikkert har glemt, men jeg har prøvet lave en ordentlig top 10.

1) My Dear - Kirsten og Marie
2) No Surprices - Radiohead
3) Beast - Agnes Obel
4) Viva La Vida - Coldplay
5) Born This Way - Lady Gaga
6) Bohemian Rhapsody - Queen/Emilie Autumn
7) Starlight - Muse
8) Playing God - Paramore
9) He Gets Me High - Dum Dum Girls
10) Contact High - Architecture in Helsinki


4.05.2011

Percy Jackson og Lyntyven af Rick Riordan

Titel: Percy Jackson og Lyntyven
Originaltitel: Percy Jackson and the Lightning Thief
Forfatter: Rick Riordan
Oversætter: Vibeke Nielsen
Sidetal: 381
Hjerter:
Andre bøger in serien:
2. Percy Jackson and The Sea of Monsters (Uhyrernes Hav)
3. Percy Jackson and The Titan's Curse (Titanens Forbandelse
4. Percy Jackson and The Battle of The Labyrinth (ikke oversat)
5. Percy Jackson and The Last Olympian (ikke oversat)

Percy ved at han ikke er helt normal. Hans far skred fra ham før han blev født, selvom han synes at huske hans ansigt. Han har verdens værste stedfar og verdens sødeste mor. Han er ordblind og bliver smidt ud af alle de skoler han sætter sine ben i. Men det er slet ikke det værste. Han kom ved et uheld til at pulveriserer sin klamme matematiklærer, som åbenbart var et frygtindgydende uhyre, der ville have ham dræbt.
Det lille uheld var starten på et fantastisk eventyr med græske guder og en mærkeligt lejrer kaldet halvblodslejren. Han opdager hurtigt at han er søn af Poseidon og derfor er halvgud. Og det er altså ikke helt ufarligt at være halvgud.

Jeg synes at serien og denne bog er rigtig sjovt og at måden den er skrevet på er virkelig underholdende. Nogle synes at den er uoriginal, men jeg har altså en anden mening. Jeg har aldrig set en bog, der handler om det eller minder meget om den. Og skrivestilen synes jeg altså også er ret original.
Der er mange sjove detaljer i bogen. De mærkelige kapitelnavne som f.eks. lyder "Jeg kommer til at pulverisere min matematiklærer" eller "Jeg bliver badeværelsets hersker" og mange flere. Jeg sad virkelig og lo i læsetimerne, så min lærer måtte tysse på mig.
Jeg holder meget af karaktererne i bogen. Især Annabeth og Percy. Jeg læste den på meget kort tid og den fangede mig virkelig.
Det er en underholdende bog, som jeg synes er original og selvom Annabeth er den kloge og Grover er den lidt klodsede og dumme (Som i Harry Potter), bliver den altså ikke mere uoriginal.

4.04.2011

Bognyt


Jeg er ret glad, for nu er jeg endelig blevet færdig med en bog, der efter min mening, er ret tung. Sidsel kunne godt nok læse den på et par dage (kun fordi jeg var i England og fordi hun kedede sig uden mig), men hun er altså også crazy til at læse. Tigeren i Brønden, mine damer og herrer. Den er af min yndlingsforfatter, men desværre falder den altså til jorden ved siden af Nordstjernen . ~ Men jeg kan stadig godt lide den, og jeg kunne lide slutningen selvom Frederick... (don't cry)
Tigeren i Brønden var god, men den tog mig desværre næsten 2 uger at læse, og det er jeg ikke ultra stolt af. Især ikke når jeg har lavet en aftale med mig selv om at jeg skal læse en bog om ugen - I hvert fald. Men jeg tror faktisk at jeg vil glemme den regel. Eller i hvert fald ikke lade den ødelægge min læseglæde. Jeg skal jo nyde bogen.

~HAPPY~~HAPPY~

Jeg har altså været lidt (Lidt?! Helt ekstremt!) hyper i dag og... måske, måske ikke, kan det mærkes på mig når jeg skriver.

Emilie Autumn ♥


J E G
V I L
S Å D A N
Ø N S K E
A T
E M I L I E
A U T U M N
T O G
E T
S M U T
F O R B I
D A N M A R K

4.02.2011

Gysernovelle

Nu er der gået temmelig meget skole i min blog, men skolen fylder meget af mine dage lige for øjeblikket. Jeg fik karakterer i torsdags. Jeg fik 12 for opgaven og 10 for fremlæggelsen og jeg er super glad for de karakterer!
Og ikke nok med det kom det som en chok for mig, da jeg fik at vide af min matematiklærer at jeg var den, der klarede årets matematiktest bedst! Jeg syntes ellers at det gik vildt dårligt, men... Sådan kan det gå!
I går fik vi så en månedsopgave for, hvor jeg skal skrive en gysernovelle. Jeg svingede mellem 3-4 handlinger og den jeg har valgt er her:


Den jeg skal skrive handler om en kærestepar (My og David - begge i tyverne), der er taget på et hotel. Det er regnvejr, og de skulle egentlig ud og se en masse ting, men det er aflyst pga. det forfærdelige vejr. Men de finder lidt underholdning, nemlig en masse dårlige gyserfilm på video. Og til sidst går der faktisk lidt sport i at se dem alle sammen. Da de har gjort det, finder de en tom videofilm (der også er en gyser), hvor bagsideteksten skræmmer dem rigtig meget. Hovedpersonerne i denne film hedder nemlig My Larsen og David Mikkelsen. De finder snart ud af at de gyserfilm de så ikke var helt almindelige og at de er hovedpersonenerne i den nye gyserfilm.

Meget af min inspiration kommer fra et spil jeg spillede i går, der hedder Hotel 626. Virkelig uhyggeligt. Man kan kun spille de fra 18:00 til 06:00...
Jeg vil spille det nu!