8.26.2011

Lady Gaga - Yoü and I

Sangtitel: Yoü and I 
Kunstner: Lady Gaga
Genre: Pop

Sangen: 
Ih, jeg elsker virkelig teksten. Den er så hyggelig på en eller anden måde. Den får i hvert fald mig til at sige "nuuuurh!". Omkvædet og versene. Det hele. Jeg kan virkelig godt lide hendes stemme, men det har jeg altid gjort. Sangens rock'n'roll-stil tiltaler mig. Rockguitaren i baggrunden. Lady Gagas pæne stemme. Jeg elsker at høre den på regnvejrsdage mens jeg tænker på fortiden. Tænker tilbage på alle de gode tider. 
Sangens stil er lige mig!
Bedømmelse:  ❤❤❤❤

Musikvideoen: 
Jeg tror at den er blevet min yndlingsmusikvideo af Lady Gaga. Detaljerne i den er vildt nice. Kornmarkerne i baggrunden. Laden hvor hun bliver tortureret af en syg videnskabsmand. Selvom meget af danseriet er ret mærkeligt, elsker jeg det virkelig. For det er så Lady Gaga-agtigt. Jeg kan af en meget mærkelig grund vildt godt lide hendes forhold til hende som personen Jo Calderone og sig selv. Det er en fed detalje, og hun er meget god til at se ud som om hun virkelig elsker ham, selvom han lugter af whisky ud af munden, ryger og måske er en smule klam. Synes også bare at hun ligner en mand virkelig meget. Selvom det er en mærkelig idé, at klæde sig ud som en mand og kysse sig selv, så elsker jeg den. Synes det er en genial idé, der passer perfekt til en Lady Gaga-musikvideo. 
Jeg synes heller ikke den minder om særlig mange andre af hendes videoer. Man får ikke det hele serveret som man ellers gør. Det er som om der ligger noget mærkeligt, skjult bag det hele. Havfruen. Hvad laver hun, for eksempel i videoen? Er hun et symbol på noget eller er det bare ren pynt? 
Men egentlig behøvede jeg ikke lige Yüyi the Mermaid. Havfruesex har aldrig tiltalt mig, hvis jeg skal være ærlig. 
Men jeg er meget positiv. 
Jeg elsker hendes kluns og er ved at vende mig til hendes udseende i videoen. 
Bedømmelse: 

8.22.2011

8.18.2011

Boggnaskerne

Jeg ville gerne have skrevet det her lige efter mens det stadig lå frisk i min hukommelse (og mens jeg måske var i et lidt bedre humør), men jeg har haft lidt for travlt med at falde til i min klasse. 
Men i weekenden var jeg i Viborg sammen med nogle rigtig søde boggnaskere. Jeg havde mødt alle undtagen en, og hun var ligeså sød i virkeligheden, som på skrift. 
Jeg savner dem nu. Jeg savner også dem fra Brønderslev, men det ville være at gå væk fra emnet at snakke om det nu. 
Men jeg var i Viborg sammen med nogle virkelig gode venner. Nogle jeg har noget til fælles med. Vi spillede spil om aftenen og læste bøger op for hinanden. Vi var oppe til sent om natten. Snakkede om alle mulige ting og fik grineflip, som vi måtte kvæle med vores puder for ikke at vække Fabrin eller Julie. 
Vi var til Store Bogdag, hvor jeg købte 13 bøger. Jeg spiste en masse gratis popkorn og drak 3-4 flasker danskvand. 
Det var ligesom sidste år. Vi kendte bare hinanden bedre og den akavede stilhed var ikke den samme.

Jeg blev færdig med den bog dagen efter. Den var faktisk rigtig god og godt lavet. 

Kristina.

Julie mens vi sidder i et tog.

Sidsel er glad, hun laver bare sjov. Der er Julie og Kristina også. 

Mig og Sidsel.

8.15.2011

Nye bøger

1.#
Duma Key - Stephen King.
 Den købte jeg faktisk i dag i Føtex. Jeg har længe ville have den, da jeg engang fik læst første side op på internettet. Den virkede ekstremt spændende og klog. Og ja, jeg har hørt så meget om Stephen, at jeg næsten følte at jeg var nødt til at købe nogle af hans bøger. Men jeg ser i hvert fald frem til at læse den, selvom den er ret tyk. Men indtil videre ser den flot ud på min bogreol, hvor der kun er plads til den, når den ligger ovenpå nogle andre.
2.#
En Shopaholic i New York - Sophie Kinsella.
Jeg syntes bind et var virkelig underholdende og hyggelig at læse. Og jeg gider ikke at låne de bøger, for det er sådan en bog man skal læse igen og igen. Så derfor er det bare en bog man skal have derhjemme i sin bogreol. Jeg købte den, da jeg var i Halden i Viborg. Alle bøgerne der var simpelthen så billige. Også denne bog klæder min overfyldte bogreol. Jeg ser frem til at læse den, og jeg er sikker på, at jeg ikke skal bruge lang tid på den.
3.#
Shopaholic i Medgang og Modgang - Sophie Kinsella.
Ja, nu hvor jeg har købt bind to, kunne jeg da ligeså godt købe bind tre, selvom titlen ikke lyder så tiltalende for en pige, der læser Dødsspillet eller Det Døde Land. Men hendes bøger er hyggelæsning. En af de bøger jeg ikke skal bruge så meget energi på at læse. Denne bog købte jeg på loppemarkedet i Viborg. Den kostede mig kun ti kroner, så det var heller ikke så galt. Men jeg er i hvert fald glad for, at jeg også ejer den ved siden af både bind et og to.
4.#
Mit Liv Som Geisha - Arthur Golden.
Den eneste grund til jeg købte denne bog, var fordi den kostede ti kroner og fordi jeg havde set den i hånden på en af mine veninder. Hun syntes den var god, men jeg ved ikke om hun nogensinde fik læst den færdig. Men jeg har tænkt mig at se, hvilken bog det egentlig er. Der er vist noget med, at den er blevet filmatiseret. Også denne bog er jeg ret glad for. Blandt andet fordi den kostede så lidt.
5.#
Knogler - Stephen King.
Jeg læste den første side, da vi kom hjem fra bogfestivallen, og den så ud til at være rigtig god. Den kostede intet, fordi jeg fik den med et eller andet Bog&Idé-medlemsskab, så det er jo bare dejligt. Endnu en Stephen King. Han skriver virkelig godt, fandt jeg ud af. Forsiden kan jeg ikke lide, men det er en bog, så jeg er glad for den. Og jeg håber, at jeg får den læst en dag, selvom den nok er en smule tung.
6.#
Pigen Der Elskede Tom Gordon - Stephen King.
Jeg købte kun denne bog fordi den kostede fem kroner og fordi alle mine veninder har læst den og snakker om den hele tiden. Så må jeg hellere følge deres eksempel. Den slags historier interesserer mig ikke så meget. Gysere med små børn. Nej, jeg kan bedre lide fantasy med god, gammel ungdomskærlighed. Men selvfølgelig skal jeg læse den. Den er hurtigt læst, og den skulle være spændende og uhyggelig.
7.#
Misery - Stephen King.
Ja, jeg har købt en del Stephen King-bøger. Denne bog ville jeg have lagt fra mig, men da min veninde, Kristina, så mig med den, begyndte hun straks at fable om, hvor god den var og nærmest tvang mig til at købe den. Og pludselig begyndte en anden dame at snakke om, hvor god den var, og så... Men den kostede mig kun ti kroner, så det går nok. Og den virker god. Jeg læste de første tre-fire sider med Sidsel og Sidsel, og de  virkede temmelig velskrevede, så jeg tror jeg vil læse den.
8.#
Nu til mangaerne. Jeg har læst de to i serien Vampire Game, men jeg har det godt med at have mange mangaer. Især når jeg allerede har bind fire. De ser pæne ud på min bogreol. Og nu mangler jeg kun bind et. Jeg er sikker på, at jeg vil få læst dem igen, selvom det er en virkelig mærkelig historie og selvom de måske ikke er blandt de bedst tegnede.
9.#
Basara-serien kan jeg godt lide. Den er fuld af dybe tanker og den er velskrevet. Tegningerne kunne være bedre, men jeg kan lide handlingen i de fire-fem jeg har læst. Jeg havde kun bind fire før, så jeg købte lige bind to og tre. Også her mangler jeg bare bind et, men dem køber jeg ikke lige foreløbig. Mangaer er så pokkers dyre. De to kostede mig fyre kroner, og de var endda billige!
10.#
Pigen Med Det Gyldne Ansigt - Jeanette Winterson.
Her har jeg altså en ret mærkelig grund til at have købt den: En af personerne i bogen hedder Gabriel. Mit yndlingsdrengenavn. Men handlingen virker også fin og det hele! Jeg havde nok ikke valgt den som det første, men en af mine veninder viste mig den mens vi stod og kiggede på bøger. Så jeg tog mig sammen til at læse bagsiden og bemærkede straks navnet Gabriel og købte den. Vil I have solgt en bog af mig, så kald en af personerne Gabriel!
11.#
I Gudindens Hånd - Tamora Pierce.
Jeg har læst denne bog, og jeg kunne være mere begejstret, selvom den var god. Jeg kunne skam godt lide bind et og to, men ikke tre. Den var kedelig. Men da jeg faldt over den, tog jeg den straks og købte den, for jeg holder meget af at have så mange bøger som muligt. Og jeg vil da gerne læse den igen en dag.
12.#
Da 3. Verdenskrig Brød Ud Fatima Alatraktchi. 
Jeg var skeptisk i starten, men jeg købte den, da min veninde sagde, at den var god. Og det var den også. Jeg læste den på cirka en dag og var meget fanget af den. Jeg kunne godt lide personerne, selvom ingen af dem var særlig fornuftige undtagen en. Der var ingen specifik hovedperson og den var roddet. Men den gav mening. Den gav mening til sidst. Og det gjorde den altså også gennem hele bogen. Den var god. Rigtig god. Jeg har aldrig læst sådan en slags bog.  

8.14.2011

Nyt album



I går købte jeg dette dejlige album for 5 kroner. Det var kasseret på et bibliotek, hvilket virkede meget forkert.
Albummet er hyggeligt. Nogle af sangene vækker minder. Blandt andet den sang jeg valgte. Den minder mig om de første måneder efter sommerferien sidste år. På den dag jeg sad sammen med Sidsel hjemme hos hende og valgte nogle tilfældige sange fra nogle forskellige kunstnere.
Blandt andet den sang jeg har valgt.
Jeg har allerede hørt albummet to gange, mens jeg gjorde mit værelse pænt, og jeg holder meget af hver eneste sang.

En fotoblog

Ja, nu er jeg startet på endnu en fotoblog. Der er intet specielt ved den. Jeg sætter bare et billede ind når jeg vil.
Hvis I, kære læsere, vil se den, så er der en link lige her.

Velkommen tilbage, Barometer

Så er der Barometer igen om lidt.
Jeg glæder mig!

8.10.2011

'Bout a girl and 10.000 monsterfans






Inspirerende, fantastiske billeder.
De får mig til at tænke på Sverige. På at de hæslige kan være de skønne. De får mig til at tænke regnvejrsdage. På de dage, hvor man kan se sin egen ånde. På huer, der varmer ører. På stilhed. På skvulpende vand fra bølger. På gamle, uhyggelige huse med lysekroner. På grå skyer. På uldfrakker. På lyden af et tavst, tændt fjernsyn. På lyden af regn mod en rude. På blafrende gardiner. På lyden af tunge skridt. På knirkende gulve. På lugten af gran.
Alle mulige sære ting, der skaber en stemning.
Det jeg prøver at sige er, at disse billeder er stemningsfulde.
 (http://johnkenn.blogspot.com/)

8.09.2011

Brønderslev Forfatterskole

Kender I den følelse man har efter at have læst en fantastisk bog? Kender I den følelse man har efter nytår eller jul? Kender I den følelse man har efter en koncert med sin yndlingskunstner? Prøv lige at gange den med tusind.
Jeg har den mest tomme følelse. Som om nogen har udstoppet mig og derefter har sat mig i den kedelige hverdag igen. Godt nok var jeg i Lalandia i går, og skolen er ikke startet endnu, men Brønderslev Forfatterskole var en fantastisk oplevelse, og alle var ekstremt søde. Jeg savner hver enkelt person.
Jeg har fået en masse inspiration og ny skriveglæde. Det er gået op for mig, at der er overraskende mange, der elsker at skrive og at jeg altid har nogle til at hjælpe mig med at skrive godt.

Kristina der skræmmer mig fra vid og sans med en håndfuld mel. Ja, jeg fik den sære idé at spise mel ude på gangen, så min  sorte trøje blev helt hvid. 

Vi var på tur en dag, hvor vi besøgte dette smukke sted. Det var så hyggeligt!

Kristina i et af hendes bedste øjeblikke. Hun ser så glad ud! 
Søde Sidsel i toget på vej hjem. 
Kære Sofie. Jeg vil savne hendes kram og hendes bløde stemme. Og de gode snakke... 
Søde, høje Katrine og jeg. Vi havde det altså også vildt sjovt sammen. Hun var ekstremt god til at fortælle gode historier og havde en fantastisk hukommelse. 
En masse søde mennesker i te-køkkenet i færd med at skrive.