3.05.2012

Rejser

Jeg vil også rigtig gerne til Paris. Denne gang vil jeg op i Eiffeltårnet og tage billeder af hele Paris deroppefra. Jeg vil spise på en god fransk restaurant og se det indre Notre Dame. Jeg vil se de ekstreme slotte fra renæssancen og tage billeder af hver eneste lille detalje i lofterne. Jeg vil være hyperaktiv på de franske gader med et kamera og en lille rejsetaske. Og sidst men ikke mindst vil jeg se så mange malerier som muligt i Louvre.
Og selvfølgelig kunne det da være sjovt at købe sig fattig i tøj og souvenirs.

Jeg vil helt ekstremt gerne til London igen. Eller bare England i det hele taget. Men mest London. Og Oxford. I London vil jeg købe mig fattig i billige, dejlige, gode, skønne bøger. Jeg vil sejle på Themsen. Jeg vil se en musical. Jeg vil tage billeder af alt fra et gadehjørne til Big Ben. Jeg vil sige en masse tilfældige ting i Speakers Corner. Og alt muligt andet...
Der kan jeg jo bruge min turistbog jeg fik i fødselsdagsgave til at hjælpe mig med, hvad jeg kunne lave.


Og åh, hvor vil jeg dog gerne til Egypten igen. Så vil jeg ind i Keopspyramiden igen! Jeg vil snorkle efter alverdens farverige fisk uden hager. Jeg vil sejle på Nilen og se alle de templer der er at se. Jeg vil se solen gå ned på taget af et skib. Jeg vil køre i en bus fra klokken halv fire om morgenen i en ørken og se solen stå op. Og når jeg så har set alt hvad der er at se vil jeg ligge i en blød, velduftende hotelseng og læse alle de bøger der er at læse.

Her er lige lidt ringe mobilbilleder fra min rejse til Egypten for over et år siden:
Har I sådanne rejsedrømme? Så fortæl endelig om dem i en kommentar.

8 ORD:

Tulle sagde ...

Jeg vil se hele verden. Ved ikke om det er urealistisk, men man kan jo altid drømme. Jeg har selv været i Egypten og skal det igen om en måned, det er så fedt!
Barometer - The XX♥

Theresa sagde ...

Kan du også lide The XX? ♥
Og ih, hvor er du heldig, at du skal til Egypten! :)

Emsen sagde ...

Om jeg har sådanne rejse drømme? Ja, ville så gerne til London og bare shoppe, se ting som jeg ikke har set før, købe bøger... Jeg vil også mega gerne til Paris, jeg føler bare at jeg har været alle andre steder i Frankring, end lige præcist Paris... Hvilket nok er rigtigt nok i sidste ende.
En rigtig stor drøm for mig er at komme til USA igen, denne gang ikke Florida og Orlando men derimod New York....

Theresa sagde ...

Det lyder vist som om vi vil de samme steder hen :D

Ida sagde ...

Jeg vil helt vildt gerne steder hen som Island og New Zealand, fordi jeg er vildt betaget af begge landes natur ^^'
Jeg har været i både London og Paris, og vil helt sikkert afsted igen - men mit problem med storbyferier er, at jeg ikke er så vild med, at der er så mange mennesker. Det er jeg ikke så vild med, så det skal ikke være for længe ad gangen d;

Theresa sagde ...

Det er rigtigt, at det kan blive ret overvældende med så mange mennesker. :) Men jeg synes for det meste bare det er hyggeligt. Jeg er også noget af et storbymenneske.

Jeg håber for dig du kommer til enten Island eller New Zealand så! :)

Rejs til London sagde ...

Jeg stemmer for London - det er altså bare en fantastisk by :)

Camilla

Theresa sagde ...

Der vil jeg virkelig også gerne hen og shoppe bøger. :)

Send en kommentar